Qui som nosaltres?

Hola! Nosaltres som Claudia Glorieux, 22 anys, Martí Ripoll, 24 anys , i Pablo Ruiz, 19 anys, tres estudiants del grau superior de Màrqueting.

Ens vam conèixer en el 2.018, estudiant el grau mitjà d’activitats comercials, i des de llavors, aquí continuem estudiant pel mateix camí.

La idea de fer aquest projecte de crear-li la pàgina a aquesta persona en particular la va pensar Claudia.

Joan, és el pare d’una amiga de la mare de Claudia. Durant una malaltia greu, Joan es va focalitzar en l’art, i va aconseguir evadir-se una mica amb l’ajuda dels pinzells, i va ser així com va començar a dedicar-se a pintar obres d’art.

Això ens va commoure, i decidim posar-nos a la feina per a crear-li una plataforma en línia, perquè pugui pujar el seu contingut, arribar a més gent i donar-se a conèixer.

Sobre el nostre projecte.

La pàgina web que hem creat és una botiga en línia. En ella la gent trobarà les obres de Joan, observar-les i si alguna els agrada, comprar-la.

Us comptem una mica com ho hem col·locat tot.

Per a començar, l’Índex. En ell hem posat una breu biografia, explicant qui és Joan, dues fotografies, perquè es familiaritzin amb ell, i un botó que els condueix a la part de més sobre mi.

I la úlima secció que podem trobar és la secció dels més actuals, perquè puguin veure quins han estat les noves creacions.

Una altra pàgina és la de contacte. En ella apareixen les dades de contacte de Joan, l’adreça amb google maps, i un apartat perquè contactin amb ell a través de la pàgina web.

En la pàgina de botiga, apareixen tots els quadres, i hem posat dos filtres perquè puguin triar, posant el nom en concret si ja saben què volen, o la categoria per a veure quins quadres hi ha amb les qualitats que volen.

I l’última pàgina és la d’una mica més sobre mi. En ella comptem qui és Joan, i la missió, la visió i els valors del seu negoci.

Els colors que hem emprat son els nostres colors corporatius.

– Blanc: #DFF2D8 #EFF2ED

– Negre: #2A2D34

– Gris: #879183 #4C5748

Les págines que hem emprat son les següents:

En quant al nostre públic objectiu, ens dirigim a gent amb un poder adquisitiu mitjà/ alt, cultes i a partir de 50 anys.

El nostre projecte, va dirigit al concurs de WAPPS.

Competirem per presentar els nostres projectes, i intentar quedar finalistes d’aquest ambiciós projecte.